El Comitè d'Empresa i la secció sindical de l'Ajuntament de Tossa de Mar denuncia que un agent de Policia local de Tossa de Mar, O.M.R, en reincoporar-se el 25 d'abril a la feina després d'una baixa de 18 mesos per un suposat assetjament laboral, ha patit "una manifesta hostiliat per part de diferents comandaments i càrrecs polítics de la localitat" i, a banda, descriu que l'agent ha rebut un quadrant "especial", que "no li permet patrullar, ni sortir al carrer per comprar l'esmorzar", tampoc se li hauria donat l'arma de foc reglamentària, ni la seva targeta d'identificació professional, entre d'altres fets.

I a més, el Comitè assegura que el dia 3 de maig es va incoar un expedient disciplinari a l'agent de policia i se li ha imposat una mesura cautelar que consisteix en "la suspensió de sou i feina durant el termini de 30 dies", segons explica el comitè, "després que l'agent es negués a mantenir una conversa de caràcter personal a soles amb el regidor de Governació -Joan Antoni Hervias- donada l'enemistat manifesta que té el regidor amb ell". Des del comitè es dóna suport a l'agent que assegura que té proves de la seva innocència i, a banda, segons el comitè s'ha obert un expedient a l'agent "vulnerant la seva presumpció d'innocència i altres drets fonalmentals".

A conseqüència dels fets, segons els representants del treballadors, l'agent, la mateixa nit de la notificació de l'expedient, va haver de "ser traslladat des del seu domicili amb una ambulància del 061 urgentment fins al Cap de Tossa i posteriorment a l'hospital comarcal, perquè patia una crisi d'ansietat". I davant d'aquesta sitaució, el Comitè ha reclamat a l'Ajuntament que aporti com a prova dels fets les imatges de càmeres de vigilància de la comissaria. Aquest agent ja té oberta una denúncia per persecució psciològica i moral (mobbing) contra l'edil de Governació i ara l'ha ampliat.

L'alcaldessa Imma Colom (CiU) va assegurar que "en cap moment considero possible que el regidor pugui haver-li fet mobbing, a ell ni a cap policia" i ho descarta totalment. L'edil de Governació no va voler fer declaracions.