ÚLTIMA HORA

Els càmpings gironins s´uniran per celebrar el seu dia el 25 de juny

 

GIRONA | DDG Els càmpings gironins uniran esforços per celebrar el Dia del Càmping el proper 25 de juny. Es tracta de la primera edició d'aquesta iniciativa, que es durà a terme arreu de l'Estat espanyol i que neix amb la vocació de convertir-se en una gran cita anual.
Diversos càmpins de les comarques gironines celebraran activitats especials per tal de commemorar aquest primer Dia del Càmping. Concretament, hi participaran els càmpings Internacional de Calonge, El Delfín Verde, Cala Llevadó, Les Medes, l'Empordà i La Ballena Alegre, que organitzaran activitats lúdiques i fins i tot obriran les seves portes al públic en general per tal de donar a conèixer les seves instal·lacions.
Entre les activitats previstes hi ha barbacoes a l'aire lliure, paelles gegants, activitats especials per als més menuts i la plantació d'un arbre commemoratiu en alguns dels càmpings implicats. A més, alguns establiments oferiran una mostra de caravanes i autocaravanes en col·laboració amb els empresaris locals.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema