L'entrada al poble de Vidreres per la carretera C-63 -venint de Sils i la N-II- es troba a les fosques a l'alçada de la nova rotonda de Mas Flassià, des de fa més dos mesos, però, aquesta és una imatge que es troba a prop d'esvair-se. El motiu és que finalment després de la pressió de l'Ajuntament de Vidreres, els dos promotors que duien a terme les obres d'aquest accés al municipi s'han acabat posant d'acord per reemprendre uns treballs d'urbanització que fa alguns anys que estaven empantanegats.

Aquesta setmana els operaris ja es troben treballant a la zona i acabant part de la vorera i l'entorn però de moment encara no hi ha l'electricitat i, per tant, els fanals resten a les enfosques. Tot i això, segons va explicar l'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), des de l'equip de govern (CiU i VST) s'ha demanat recepcionar la llum de la zona. I per tant ara es troben a l'espera de la companyia elèctrica per tal que torni a haver-hi llum a la zona, cosa que Camps espera que sigui en breu després que finalitzin les obres d'urbanització.

Aquesta àrea d'accés a Vidreres es troba sense llum des de fa més de dos mesos i aquest fet ha provocat més d'un ensurt a algun veí i acabat fins i tot en accident.

Tot i que fa anys que hi havia les obres empantanegades la zona només es trobava sense llum des de fa més de dos mesos i tot després uns lladres robessin el generador d'electricitat que feia funcionar l'enllumenat de la zona i que permetia que tothom veiés per on circulava malgrat ser una zona mig en obres, i que fins ara no ha estat substituït per un de nou.

L'Ajuntament havia estat insistint als promotors per tal que reemprenguessin les obres i fins i tot havia anat a la Direcció General de Carreteres a Girona en diverses ocasions per tal que pressionessin, però no ha estat fins ara després d'aquests pressions que els promotors de la zona propera a l'entrada a Mas Flassià han acordat reemprendre les obres.