L'Ajuntament de Lloret de Mar té des de fa pocs dies una nova guia interactiva a la seva pàgina web. Aquest servei, adreçat a vilatans i a turistes, permet consultar tot tipus d'informació d'interès. Segons l'Ajuntament, en aquesta nova guia la informació s'ha reorganitzat i s'ha actualitzat a fi que sigui més pràctica per als usuaris. Com a novetats principals destaca que no cal descarregar cap aplicatiu per visionar-la, que funciona amb els navegadors principals i que té eines de navegació tipus Google Maps, i amb accés directe a Google Street view.

En paraules de la regidora de serveis centrals, Ester Olivé, "és una guia viva que s'anirà posant al dia, incorporant temes que puguin ser d'interès per al ciutadà". La guia inclou diferents categories com, per exemple, l'apartat d'administració, cultura i lleure, patrimoni natural i cultural, esports (amb rutes BTT i itineraris de salut), ensenyament i mobilitat (amb transports, informació de les pilones d'accés a l'illa de vianants,carril bici, aparcabicis, aparcaments reservats per a minusvàlids), medi ambient (punts de recollida selectiva o informació de la deixalleria), restaurants, allotjaments, comerços i serveis.

Aquesta eina incorpora també un cercador genèric per trobar qualsevol informació dins el mapa i un botó per comunicar incidències.