La Cambra de Comerç de Girona està negociant amb dues aerolínies més que estableixin nous vols per unir l'aeroport de la Costa Brava amb la regió francesa d'Alsàcia i també amb quatre ciutats d'Europa més. A més una de les dues companyies també faria vols a tres ciutats espanyoles.

Es tracta d'unes negociacions molt primerenques, però que avancen a bon ritme. Encara que no es coneixen les condicons de l'oferta, la voluntat de la Cambra de Comerç i dels empresaris gironins és que es vagin incorporant noves companyies per no dependre exclusivament de l'acord amb Ryanair.

L'oferta de connexió amb 8 destinacions més se sumaria a les que ja s'ofereixen des de la terminal gironina. La temporada d'estiu a l'Aeroport Girona-Costa Brava va començar fa una setmana i s'allargarà fins al 27 d'octubre. Durant aquests mesos, l'aeroport oferirà un total de 69 destinacions -22 de les quals són noves respecte a la temporada d'estiu del 2011- i una mitjana de 550 operacions setmanals, 106 més de mitjana que l'any passat.

De les 69 destinacions, 58 les ofereix la companyia Ryanair, que continua essent el gran actiu de l'aeroport tot i que, com ha destacat el director, creix la presència d'altres companyies. Concretament, aquest estiu hi haurà 14 aerolínies més a banda de l'irlandesa Ryanair.

L'aeroport de Girona acollirà aquest estiu 22 noves destinacions, 20 de les quals són de la companyia Ryanair. A més, també s'estrenen tres noves companyies que oferiran vols a Dole, França (Danube Wings), Varsòvia i Katowice (LOT Polish Airlines) i Kiev (Wizz Air Ukraine).