Vidreres acollirà una nova edició de la Fira de Tractoristes els dies 12 i 13 de maig. Aquesta fira, que enguany celebrarà la seva 37a edició, s'ha convertit en un gran referent a les comarques gironines i, més concretament, a la comarca de la Selva. Tant és així que any rere any, des de la mateixa comissió de la Fira com del mateix consistori, s'ha intentat incorporar noves activitats per tal que tots els forans que la visitin gaudeixin al màxim d'aquest esdeveniment dedicat al món de la pagesia.

El regidor de Festes, Bosco Anton, va destacar la gran vinculació que des de sempre la població de Vidreres ha tingut amb el món de l'agricultura i la pagesia, valorant molt positivament la implicació de totes les persones que formen aquesta gran Comissió de la Fira de Tractoristes. En aquest sentit, Bosco també va assenyalar que "des de l'equip de govern els ajudarem amb tot allò que necessitin a fi i efecte que s'assoleixi l'objectiu esperat que no és altre que, un any més, la Fira esdevingui un nou èxit".

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Gómez, va assegurar que "durant aquests dos dies que dura la Fira, Vidreres es converteix en un punt de trobada i reunió de visitants vinguts de les poblacions veïnes i, també, d'altres indrets de Catalunya". Gómez va afegir que l'esdeveniment és una oportunitat també pels comerços i restaurants del municipi ja que "la majoria de persones que ens visiten gaudeixen durant tot un dia del nostre municipi amb el que això comporta". En aquest sentit, Gómez va assenyalar que "des de la regidoria de Promoció Econòmica es donarà el màxim suport a totes aquelles iniciatives que representin un bé pel comerç i la indústria del nostre poble".