Els delictes i faltes han caigut un 8% en el darrer any a Lloret de Mar, segons va anunciar ahir el conseller d'Interior, Felip Puig, a la Junta de Seguretat que es va celebrar ahir. A més, va explicar que els robatoris amb força també han disminuït un 19% i que les detencions han augmentat un 7%. Segons va destacar el Conseller: "Són xifres engrescadores però no podem abaixar la guàrdia" i va afegir que "la bona coordinació que mantenen Policia Local i Mossos d'Esquadra és exemplar".

Puig va explicar que "la seguretat forma part d'un dels atrac?tius d'un país clarament turístic" i va voler destacar que "l'esforç que està fent Lloret, el seu consistori, la policia local amb la col·laboració dels Mossos, és molt notable". El conseller va anunciar també que a l'estiu s'enviaran més reforços de Mossos, i es treballarà perquè "puguem donar una oferta d'un país de qualitat, que conjugi el turisme familiar amb el turisme internacional. I que tot plegat sigui una font de riquesa que, ara, necessitem més que mai". Puig va deixar clar que "Lloret és una prioritat" i "s'està treballant d'una manera molt decidida per conciliar tots els interessos". Així mateix, el conseller va anunciar que "quan surti el Sol, pressupostàriament parlant, la comissaria de districte de Lloret sigui una realitat".

Finalment, el conseller va valorar també les noves ordenances i va destacar "el nivell d'implicació d'una bona part del sector empresarial". Puig va concloure que "les actituds low cost no són admissibles" i va encoratjar el consistori a continuar treballant en el nou model de ciutat.