El Partit Popular de Blanes es va reunir, el dimecres passat a la tarda, amb l'Associació de Càmpings d'aquest municipi de la Selva per valorar amb aquest sector l'avantprojecte de la nova Llei de Costes del Govern estatal. L'objectiu de la trobada va ser copsar l'opinió de les persones responsables dels càmpings per poder recollir els dubtes i les inquietuds, establint d'aquesta manera un mecanisme i un sistema de treball conjunt durant el tràmit d'avantprojecte.

En aquesta mateixa línia, el dilluns d'aquesta setmana, en roda de premsa, la diputada al Congrés de Diputats per la província de Girona, Concepció Veray, ja va insistir en la necessitat d'establir un mecanisme conjunt de treball per al tràmit parlamentari d'aquesta nova Llei de Costes.

També el portaveu del PP a Blanes, Salvador Tordera, va recordar en la reunió de dimecres que "de moment estem parlant d'un avantprojecte de llei", i va destacar que "pocs dies després que el Consell de Ministres fes la presentació de l'avantprojecte, a Blanes ens hem posat a treballar per millorar temes que siguin susceptibles de ser polèmics, i trobant-nos amb els possibles afectats".