Els Mossos d'Esquadra de Girona i Santa Coloma de Farners van detenir aquest passat 8 d'agost a Vilobí d'Onyar dos homes, de 26 i 55 anys, com a autors d'un delicte de robatori amb força. L'avís el va donar el propietari del tractor al veure que el vehicle havia desaparegut del seu magatzem. Un treballador va alertar que havia vist el tractor en un mas deshabitat de Vilobí d'Onyar. Immediatament, els Mossos van desplegar un dispositiu per enxampar els lladres i van esperar davant del mas fins que van veure com un cotxe sospitós amb dos ocupants es dirigia a l'immoble amb la intenció de recollir el vehicle. Un dels detinguts, tenia antecedents policials, i els dos lladres han estat deixat en llibertat amb càrrecs.

Els dos lladres, veïns de Maçanet de la Selva i Salt, van sostreure el tractor del magatzem d'una empresa situada a la zona del Mont-roig, a Cassà de la Selva (Gironès). El propietari del vehicle va donar l'avís als Mossos d'Esquadra i poc després de denunciar els fets, pel voltant de les nou del matí, un treballador va alertar que havia vist el vehicle sostret a la part del darrere d'un mas deshabitat de Vilobí d'Onyar.

Els agents van desplaçar-se fins aquest lloc i van muntar un dispositiu per enxampar els lladres en el moment en què poguessin anar a recuperar el tractor. Aproximadament a les vuit del vespre, els Mossos van veure com s'apropava un cotxe sospitós amb dos ocupants al seu interior amb la clara intenció d'anar a recollir el vehicle agrícola. Els agents els van interceptar i van ser detinguts pel robatori.

El vehicle va ser retornat al seu legítim propietari el mateix dia de la seva sostracció. Els dos detinguts, un dels quals té antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 10 d'agost, i van quedar en llibertat amb càrrecs.