L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Casa de la Paraula han convocat el primer concurs de pintura ràpida Josep Beulas, que es farà el proper 15 de setembre i en el que hi podran participar totes les persones que ho desitgin i que siguin majors d'edat.

En total, es repartiran 800 euros en premis. Per a les obres sobre tela, el primer premi que es donarà serà una aquarel·la de Josep Beulas mentre que el segon consistirà en 300 euros. Pel que fa a les o?bres sobre paper, hi haurà un únic premi també de 300 euros. I encara es repartirà un altre guardó al millor artista local, amb una dotació econòmica de 200 euros.

Les inscripcions es realitzaran, entre les nou i les onze del matí, a l'espai de la Casa de la Paraula de Santa Coloma. Cada participant haurà de presentar un quadre, preparat en un únic color: per a tela o paper. S'admetran com a màxim, dos suports per als treballs a l'oli i quatre per a altres tècniques.

En el moment de fer la inscripció, es procedirà a segellar les teles o papers que es portin. El tema serà de lliure elecció, però haurà de tenir una relació amb el municipi de Santa Coloma. Així, l'artista podrà escollir la tècnica i l'estil que consideri més adient per pintar la seva obra, cenyint-se en cada cas a les mides dels quadres que s'estableixen.

La mida de les obres serà, per a la modalitat de sobre tela, màxima de 60 per 81 centímetres i mínima de 38 per 55 centímetres. Per a ?obres sobre paper, una mida màxima de 60 per 81 centímetres també, però en canvi, una mínima de 18 per 23 centímetres.

Una vegada acabades les obres, es presentaran en el suport segellat (tela o paper) a la Casa de la Paraula, entre les dues i les quatre de la tarda. Només serà admesa una obra per artista i per cadascuna de les tècniques. Les obres en tela es lliuraran muntades amb bastidor, i les obres de paper sobre un suport lleuger.