El proper cap de setmana més de 1.600 balladors de la modalitat de ball en línia es reuniran a Lloret de Mar per celebrarà la X edició de l'Spanish Event Line Dance on participaran balladors de tot el món i els millors coreògrafs de ?country. L'Hotel Evenia acollirà l'esdeveniment de ball en línia, on hi haura coreografies de tot tipus de música.

Aquest esdeveniment està totalment consolidat i el primer de fet, es va fer a Lloret de Mar amb només 36 balladors i ara deu anys més tard hi participaran 1.600 participants procedents de Catalunya, Madrid, les Illes Balears, França, Suïssa, Àustria, Holanda, Anglaterra i Alemanya.

A banda de la gran afluència de participants que el situa com un dels principals d'Europa reunirà els millors coreògrafs linedance del moment, 37 en total així com concerts de renom i es viurà una exclusiva mumdial, el Duel de Gegants on vuit dels millors ballarins del món s'enfronten per guanyar un premi en metàl·lic. L'increment de participants ha fet necessari l'ampliació d'equipaments i aquest any s'hi incorpora el pavelló Pompeu Fabra, inaugurat l'any passat on els dies festius s'hi fan activitats esportives. Per aquest motiu, s'hi farà un curs de line dance per als alumnes.