El bisbe Francesc Pardo presideix l´aplec de Ninou al santuari del Collell

Nombrosos fidels van presenciar la tradicional trobada que es celebra cada primer dia d'any

 
El santuari del Collell es va omplir en l´aplec del Ninou.
El santuari del Collell es va omplir en l´aplec del Ninou. joan comalat

EL COLLELL | DDG El santuari de la Mare de Déu del Collell va acollir ahir la trobada de l'aplec de Ninou que concentra feligresos, antics alumnes, devots i veïns de la contrada. L'acte que tradicionalment se celebra el primer dia de l'any va ser protagonitzat pel bisbe de Girona Francesc Pardo, que va presidir el Solemne Ofici. Les diferents pregàries van ser acompanyades gràcies a la música que va interpretar l'orquestra la Principal de Porqueres.
Durant l'acte celebrat en l'antic col·legi diocesà també es va dur a terme la tradicional presentació dels nens i nenes a la Verge del Collell, paratge natural ubicat entre les comarques del Pla de l'Estany i la Garrotxa.
Un cop va acabar la celebració solemne i just davant el paisatge que contempla l'edifici religiós va tenir lloc també una completa audició de sardanes a càrrec de la mateixa orquestra Principal de Porqueres.
Molts feligresos van aprofitar l'estada per comprar productes d'artesania dels diferents punts de venda que es van concentrar ahir al Collell. Alguns dels participants també van participar en el dinar de germanor celebrat a la mateixa Hostatgeria del santuari del Collell.

Enllaços recomanats: Premis cinema