Castelló d'Empúries ha detectat que la passera sobre la Muga que enllaça Empuriabrava i la carretera de Sant Pere, la de Griells, s'està enfonsant per l'erosió que causa l'aigua. Per evitar accidents s'ha restringit el pas i la setmana vinent s'espera reparar-la.

El pas es va contruir com alternativa en els moments en què es van fer obres a la C-252, la carretera principal que porta a Roses, però s'ha convertit en una via força transitada tant per turismes com per vehicles de gran tonatge. El regidor d'Urbanisme i Serveis de Castelló, José Manuel Gallego, ha explicat que per l'efecte de l'aigua "va arrossegant tota la sorra que hi havia sota". El pont es va construir pensant que era provisional, i el reforç no és molt important i en aquest moment no està en condicions.

L'empresa de serveis municipals Castelló 2000 es va adonar que s'estava enfonsant. Creuen que és un risc si es té en compte que no només hi circulen turismes sinó que hi passen altres vehicles com tractors o camions. Per això s'ha decidit actuar-hi, per posar-lo en condicions. Aquesta setmana s'ha restringit el trànsit i s'ha començat a treballar per reparar-lo la setmana vinent.

Gallego ha explicat que es traurà el formigó que està trencat, i la base de sota serà substituïda per una millor amb pedra compactada. Posteriorment, es tornarà a col·locar formigó. Aprofitaran els treballs per situar una cadena permanent que permeti tancar la passera quan hi hagi inundacions. Ara s'han de fer portar blocs de formigó amb grues.