El meu nivell d'indignació amb el conjunt de la societat va pujant a cotes alpinístiques. No n'hi ha prou, amb la mort d'en Chávez, els casos de corrupció, la situació de crisi generalitzada que ara a més hi ha algun espavilat que s'encarrega de voler confondre als ciutadans de Blanes amb un bé tan preuat com l'aigua.

Aquest element que com deia el meu avi Joan "espatlla camins i fa criar granotes" és sabut que no és sant de la meva devoció. De l'avi tampoc, s'estimava més un xarrup de Jonhie Walker etiqueta vermella abans d'anar a dormir i després escupir-lo a la llar de foc fent una flamarada que no pas beure'n. Explicava que era per rentar les dents, no sé si li funcionava però va morir als 93 anys.

Bé, doncs ara llegeixo que l'empresa Aigües de Blanes ha hagut de comunicar als usuaris que no es deixin enredar per una empresa que els proposa fer anàlisis de la qualitat de l'aigua per automàticament després vendre'ls algun aparell màgic que fa que la qualitat sigui molt millor. Amb cert punt de vista els de l'empresa municipal s'han afanyat a dir que l'aigua és potable, faltaria més, i que compleix tots els requisits.

Ara, que ja no ens em puguem refiar de l'aigua que bevem i que això sigui utilitzat per alguna empresa per fer-hi diners, és lleig. I posa de manifest de nou que la picaresca és un art que segueix en alça, jo, per s'hi de cas continuaré tastant a poc a poc, en poques dosis, aquest líquid tan preuat, no sigui que se'm posi malament i em faci criar granotes.