Els grups de CiU i ICV-EUiA van demanar ahir al Govern de Blanes que compleixin els convenis signats amb les entitats del municipi, fent especial esment al Club d'Hoquei Blanes, en quant al pagament de les subvencions que estan aprovades en el pressupost. Aquestes no s'haurien pagat i els dos grups van demanar si s'havien pagat a algunes entitats durant el 2013. El Govern va afirmar que contestaria per escrit sobre els convenis i l'alcalde va destacar que les prioritats d'hisenda és primer pagar al personal i després als proveïdors i la resta.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Salmeron, va apuntar que podrien ser "pugnes personals": "No sé per què tenim aquesta pugna amb l'Hoquei Blanes. Les pugnes personals han de quedar al marge".I el portaveu de CiU, Joaquim Torrecillas, va preguntar si s'estava donant el mateix tracte a totes les entitats.

Per altra banda, la regidora no adscrita, Lourdes Fàbrega, i l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, es van enfrontar pel repartiment de les indemnitzacions que ha fet el Govern després de la marxa de Fàbrega de l'executiu. Segons va denunciar Fàbrega se les han augmentat repartint els diners i l'alcalde la va acusar de "no haver perdonat ni un euro" quan governava.