La companyia d'autobusos Sarfa ha ampliat aquest estiu les rutes internes tant a la Costa Brava com als aeroports de Girona i Barcelona-El Prat. Des de l'1 de juliol i fins el 15 de setembre, un total de 47 expedicions al dia cobreixen l'itinerari de Tossa i Lloret de Mar fins a l'aeroport del Prat, a més d'habilitar-se una nova parada a la Terminal 1 del mateix aeroport. Les connexions a la zona de Sant Pere Pescador també es reforcen durant els mesos estiuencs.

Aquests reforços responen a la voluntat de l'empresa Sarfa, del grup Moventis, d'ajustar l'oferta de serveis de transport públic a les necessitats dels viatgers, tenint en compte l'important creixement de la demanda estacional que experimenta aquesta àrea en els mesos de juliol i agost per l'augment de l'activitat turística durant la temporada d'estiu.

En concret, la línia Tossa de Mar-Aeroport del Prat passa a operar un total de 19 expedicions diàries (9 anades i 10 tornades), una xifra molt superior a les quatre expedicions diàries de l'any passat. La línia Lloret de Ma Aeroport del Prat, d'altra banda, augmenta les expedicions fins a un total de 28 trajectes diaris (14 anades i 14 tornades).

A més, s'ha habilitat una nova parada a la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat, que donarà servei als itineraris Costa Brava Centre- Barcelona - Aeroport del Prat, Tossa - Lloret - Barcelona - Aeroport del Prat i Costa Brava Nord-Barcelona-Aeroport del Prat.També les connexions internes de la Costa Brava es reforcen durant els mesos de juliol i agost amb la implantació d'un servei directe a l'aeroport de Girona, sense transbordament a la ciutat de Girona, per a l'itinerari Costa Brava Centre-Aeroport de Girona, amb 12 expedicions diàries (6 anades i 6 tornades).