El segon dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra, Policia Local de Lloret i la Policia Nacional de l'estiu s'ha saldat amb dos detinguts per tràfic de drogues i 51 identificacions. L'operatiu anomenat Marlés es realitza com cada any a les zones més conflictives del municipi, sobretot a les àrees on es concentra l'oci nocturn, així com d'altres carrers de la població costanera.

És el segon de l'estiu i es va establir divendres passat i va comptar amb Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes, agents de la Brigada Mòbil, juntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i de la Policia Nacional. Es tracta d'un dispositiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn i té com a objectiu actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals.

Els resultats d'aquest dispositiu realitzat durant el divendres passat han estat: 51 identificacions, dues persones detingudes per delictes contra la salut pública -tràfic de drogues, vuit denúncies per venda ambulant que s'emmarquen en sancions en l'ordenança municipal de civisme de Lloret; dues denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents i set persones van ser traslladades a les dependències de la Policia Nacional per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. D'aquestes persones se'n van citar quatre per irregularitats en la documentació.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.

El primer control, el 10 de juliol

El dia 10 de juliol es va fer el primer dels dispositius Marlés de l'estiu i aquest va permetre també detenir dues persones i identificar-ne a 54 més. A més també, va permetre imposar fins a 25 denúncies per venda ambulant i nou per prostitució, totes elles s'emmarquen en sancions en l'ordenança municipal de civisme de Lloret de Mar, entre d'altres.