El regidor del grup municipal del Millor de Lloret de Mar, Marc Fuertes, ha denunciat als Mossos d´Esquadra els danys que algun desconegut ha provocat a l´embarcació que té amarrada al port de Canyelles. Fuertes sospita que l´atac que ha patit la seva llanxa ha estat causat per qüestions polítiques i, de fet, en la denúncia ha donat un nom que està vinculat a la secció local de Convergència i Unió i que, segons ha concretat l´edil, té una manifesta animadversió cap a la seva persona. En tot cas, els mossos estan investigant què va passar i qui ho va fer.

Fuertes té amarrada la seva embarcació de deu metres al port de Canyelles i creu que l´atac que va patir es va produir entre el dimecres i el dijous de la setmana passada. Concretament, els danys consisteixen en les quatre hèlices malmeses, el trencament del sensor de la sonda i àmplies rascades per tot el casc. Els trossos trencats de les hèlices així com unes lletres d´acer inoxidable que estaven en la barca van ser trobades al fons de l´aigua, a sota de l´embarcació, cosa que demostra que els fets van tenir lloc estan amarrada al port.

En la seva denúncia, Fuertes manifesta que sospita que el causant dels desperfectes és un home lligat a Convergència i Unió, i el qual també té una embarcació en el mateix port i amb el qual va coincidir el diumenge 4 d´agost a la cala Bona de Tossa de Mar.

Marc Fuertes argumenta les seves sospites amb el fet que li ha mostrat de manera constant ­«menyspreu», alhora que l´ha insultat a ell i al grup al qual lidera, els quals s´han caracteritzat aquest mandat per denunciar actuacions presumptament irregulars del grup de CiU. Fuertes considera que la seva tasca política li està ocasionant aquests maldecaps i, així, hi relaciona altres fets que ha patit els darrers anys com anònims, dianes marcades a la porta de la seva casa, amenaces telefòniques, cotxes ratllats, o la recerca d´exparelles i extreballadors per buscar qualsevol element que pugui ser utilitzat en contra d´ell. I recorda el fet que l´alcalde, Romà Codina, va dir, segons consta la sumari del Cas Clotilde, que CDC «li posi mà d´una puta vegada (a Fuertes)».