L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha programat diversos actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, els actes s'iniciaran a les onze del matí a la sala d'actes de l'Ajuntament amb la presentació del primer plànol parcel·lari de Riudellots de la Selva, d'Agustí Bregat, 1863, a càrrec de l'historiador, Elvis Mallorquí.

Tot seguit, al igual que en les últimes edicions, hi haurà una actuació de la coral local Les Veus del Cric, que servirà per donar el tret de sortida oficial als actes. La Lectura del manifest de la Diada, a partir de les dotze del migdia, al davant de la façana de l'Ajuntament i la hissada de l'estelada centraran la jornada institucional, que comptarà amb tot l'equip de govern, així com també amb diversos regidors que formen part del ple del consistori.

Un cop finalitzi la hissada de l'estelada, els gegants del municipi prendran protagonisme amb una actuació que es farà al davant de la plaça de l'Ajuntament. L'acte que posarà el punt i final a la jornada institucional serà El cant dels segadors. La jornada matinal de la Diada continuarà però amb una audició de sardanes a càrrec de La Principal de Porqueres, a la mateixa plaça de l'Ajuntament.

D'altra banda, l'Ajuntament aconsella als veïns penjar la senyera al balcó o a la finestra i deixar-l'hi fins a la Festa Major.

Via Catalana

Per altra banda, Riudellots ja té plens els sis trams de la via catalana que passen per aquest municipi i, també, els trams més propers de les poblacions d'Aiguaviva i Caldes de Malavella. En aquests moments, els responsables de Riudellots per la Independència estan derivant a la gent a trams més llunys d'Aiguaviva i de Caldes però ja queda poc per omplir.