La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha convertit els mòduls prefabricats de Fenals, a Lloret -que van quedar buits pel trasllat de la seva activitat cap al CAP del Rieral Dr. Francisco Benito, també a Lloret- en el Centre de Rehabilitació de la Selva Marítima. Les instal·lacions de Fenals s'han adaptat per donar el servei de rehabilitació en les màximes condicions idònies, individualitzant el servei i modernitzant l'espai, entre d'altres aspectes.

Aquest espai, que es posarà en marxa el proper dilluns, acollirà el centre de rehabilitació que fins ara hi havia a l'Hospital Comarcal de Blanes. Els espais de rehabilitació alliberats de l'hospital serviran per ampliar les activitats ambulatòries.

La CSMS va traslladar abans de l'estiu l'activitat que es portava a terme en els mòduls prefabricats de Fenals -que des de l'any 2006 feien la funció de CAP de manera provisional- per reorganització de serveis i espais. Tots els ciutadans han mantingut en el CAP del Rieral els mateixos professionals referents, tant el seu metge com la seva infermera, segons han informat des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.