La Pedalada 2013 de Blanes que es va fer diumenge va comptar amb un total de 117 participants. Els ciclistes van fer una ruta amb bicicleta que va transcórrer pel nucli urbà del municipi i els camins dels afores. L'esdeveniment va ser organitzat per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Blanes i va tenir el seu punt de sortida i arribada al passeig de Mar.

Com a cloenda de la Pedalada 2013 es va donar a conèixer a tots els participants l'estalvi de CO2 (el principal causant de l'efecte hivernacle) que es va aconseguir al fer el recorregut amb bicicleta, comparat amb el que hauria suposat fer-ho amb un vehicle motoritzat: 197 quilos.

Altres dades relacionades que també van conèixer els ciclistes van ser els 696 mil·ligrams d'emissions de NO (òxids de nitrogen, el compost que afavoreix la pluja àcida) que es va evitar enviar a l'atmosfera, així com els 58 mil·ligrams d'emissions de partícules de PM10 (partícules de menys de 10 micres que causen diverses malalties) que també es van estalviar expulsar en triar la bicicleta per moure's.