Les gravacions del Cas Manga revelen alguna cosa més que les relacions de Robert Fauria amb la suposada trama de GRS. Fauria era un dels pesos pesants de Convergència Democràtica a les comarques gironines. Fins al punt que comentava amb el president de la formació, Pere Vila, l'actualitat més recent. Almenys en dues de les trucades gravades Fauria i Pere Vila comenten el cas Torramadé. En una de les intervencions, el president de CDC, Pere Vila, llavors portaveu de CiU a la Diputació, revela que els informes que demanava Jaume Torramadé no servien per a res i que els treballs s'encarregaven a amics de Josep Maria Bros, llavors cap de gabinet de Presidència.

Com recull l'informe judicial, «Robert Fauria truca a Pere Vila» el dia 10 de desembre de 2012 i comenta amb Vila el cessament cautelar de Jaume Torramadé i la presidència provisional de Noguer. Pere diu que «la gent no entenia que no fessin res, però que ha costat sang i llàgrimes però al final Torramadé ho ha entès i a partir de demà hi haurà Noguer». «Torramadé continua sent president, el que han fet és que ell s'ha demanat els 30 dies de vacances del 2012. Si en un mes la jutgessa no pren cap decisió, demanarà el mes de vacances del 2013 i si en dos mesos el jutge no ha pres cap decisió doncs ja veuran».

Segons es dedueix de la conversa, Pere Vila confia que en 60 dies alguna cosa o altra s'inventessin, si el jutge no diu res Torramadé no pot tornar, si el jutge arxiva el cas tornaria, si hi ha imputats caldria prendre decisions més dràstiques però ara de moment hem fet aquest gest de sortir de primera línia perquè això és una passada el que s'ha arribat a patir aquests dies, no es pot aguantar, però».

En la conversa Robert pregunta per Amargant, si s'ha agafat vacances. Pere diu que «ell i Noguer li trucaran dijous a veure què, seria una inconsciència obrir-li un expedient disciplinari en ser un tema que afecta tercers». Pere Vila confessa a Fauria que amb la dimissió temporal de Torramadé «sense el focus mediàtic davant caldrà fer arreglar-ho perquè hi ha molts danys col·laterals».

El dia 19 de desembre de 2012, és Pere Vila qui truca a Robert Fauria i segueixen comentant el cas Torramadé. El dia abans se celebrava un ple de la Diputació de Girona i Vila li explica el que va passar perquè Torramadé va voler presidir el ple, malgrat haver-se apartat del càrrec voluntàriament durant dos mesos. Robert opina que a «Torramadé se li van l'olla, és perillós i Pere confirma aquesta opinió», perquè «tot el que ha fet posteriorment és d'un tio esquizofrènic». Pere recorda els encàrrecs de Torramadé i que l'oposició estava preparada per treure els informes que ja havia publicat Diari de Girona. Vila retreu l'actitud de Torramadé i afirma que «ens hem tornat bojos!, tots amics de Bros! -es refereix a Josep Maria Bros, cap de gabinet de Torramadé- per mirar de guanyar diners per a informes que no serveixen per a res, però hòstia! que tindrem un problema legal, Robert!, que acabarem tots als tribunals! Fauria li insinua a Vila que potser Torramadé no vol anar-se'n per controlar que no surtin aquests assumptes.

En la conversa, Pere Vila s´estén en crítiques contra els dirigents d´Unió, especialment contra Cañada, i remarca que han fet «el treball brut ell i Noguer» amb Amargant pel tema de la comissió d´investigació i que encara va haver d´escoltar retrets per anar a dinar amb Amargant i Noguer. Afirma que «aquests d´Unió són una partida d'inestables, de perillosos». Segons l´informe «Pere no entén què els passa als d´Unió, que això és ingovernable, que hauran de prendre part».

La conversa amb Toni

Aquell mateix dia, en què es va evitar que Torramadé presidís el ple de pressupostos, un tal Toni truca a Robert Fauria i comenten el cas Torramadé. Toni, com és citat a l'informe del sumari del cas Manga, és algú pròxim a Unió i a la Diputació i vinculat a la Selva. Toni explica a Fauria que hauran de prendre decisions perquè aquí dins hi ha pudor de fum, que no pot ser que surtin i s'airegin informes, que caldrà fer neteja i que creu que va ser Bros qui va avisar Torramadé perquè anés al ple perquè van tenir una junta de govern en la qual hi havia Bros i allà va sortir alguna cosa i que suposa «que algun dia ho sabrem tot».