L'associació Costa Brava Hotels de Luxe oferirà durant el segon cap de setmana d'octubre tots els allotjaments al preu de 106 euros, coincidint amb el 106 aniversari de la marca Costa Brava.

Costa Brava Hotels de Luxe, l'associació que aplega els principals establiments hotelers de quatre i cinc estrelles del litoral gironí, celebra el 106 aniversari del naixement de la denominació Costa Brava oferint tots els allotjaments de màxima categoria a 106 euros. La segona edició d'aquesta proposta hotelera es podrà gaudir durant el segon cap de setmana d'octubre (els dies 10 i 11) i les reserves es podran fer a partir d'aquest diumenge 28 de setembre.

Amb aquests preus excepcionalment baixos, Costa Brava Hotels de Luxe commemora el 106 aniversari de la marca del litoral gironí donant l'opció de conèixer els seus establiments de màxima categoria. L'èxit el darrer any d'aquesta iniciativa, amb motiu del 105 aniversari, ha estat decisiu per repetir-ho aquest any, segons els responsables de l'associació.

Com a novetat, les reserves es faràn mitjançant el motor de reserves del web de Costa Brava Hotels de Luxe (www.costabravahotelsdeluxe.com). El portal ja ocupa la primera posició en els resultats obtinguts en les cerques a Google d'hotels i restaurants d'aquesta zona costanera; en els primers 7 mesos del 2014, el portal ja havia acumulat 62.000 visites, xifra superior a la de tot l'any 2013 (amb 57.000 visites).

Costa Brava Hotels de Luxe agrupa 17 dels hotels més luxosos de la zona, dels quals un és de cinc estrelles Gran Luxe, 7 són de cinc estrelles, i 9 són de quatre estrelles. La majoria es troben a la costa, i es reparteixen en 11 poblacions.