La tercera edició de l'Olotx2 comptarà amb 11.000 places de restaurant, 1.400 estades d'allotjament (repartides en divendres, dissabte i diumenge), botiga al carrer, teatre i concerts. L'Olotx2 està programat per als dies 27 i 28 de febrer i l'1 de març. La idea és que durant aquest cap de setmana qui vulgui es pugui beneficiar de per exemple dinar dues persones i només pagar un apat. Ho va explicar Estanis Vayreda (regidor de Promoció de la Ciutat). "Ho pots viure el doble", va dir. El concepte posat en pràctica en anys anteriors - segons Vayreda- ha tingut èxit, perquè a diferència dels les altres edicions ja hi han moltes places reservades. "Ens ha sorprès"- va dir.

La causa, segons ell, és que el sector fa un gran esforç per reduir la despesa dels visitants i perpoder oferir els productes que durant tot l'any valen més".

Va resaltar que l'esdeveniment compta amb la participació del gremi d'hostalatge i de l'associació de comerciants. Vayreda va resaltar que la unió de comerciants i de restauradors ha permès que hi hagi botiga al carrer el dissabte, dia 28, i el diumenge, dia 1.

Per tal d'allargar l'oferta, la programació comença el divendres. En aquest dia ja hi hauran ofertes en els comerç i en l'oci nocturn. A més, hi haurà la representació de L'orfe del clan dels Zhao al Teatre Principal. Pel dissabte i pel diumenge, Vayreda va resaltar la combinació de la botiga al carrer amb, el dissabte a la tarda de 9 escenaris amb 20 actuacions de múscia en directe. Pel mateix dia han programat una actuació del grup Mishima a la Sala el Torín.El diumenge el grup Somnis farà un concert a la plaça Major, concretament a 2/4 de 12 del migdia.