Girona participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, el B-Travel, que tindrà lloc a Barcelona del 17 al 19 d'abril, amb propostes de naturalesa i gastronomia com a principals reclams.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar ahir els atractius principals amb els quals es presentarà en la cita barcelonina, entre els quals destaquen el festival del vi Vívid, el segell de qualitat gastronòmica Girona Excel·lent, les Vies Braves per practicar la natació en aigües obertes, el Camí de Ronda que recorre el litoral i la campanya Ennatura't.

La Ruta del Vi de la Denominació d'Origen Empordà hi serà també present, així com una selecció de plats elaborats per cuiners dels restaurants gironins amb estrelles Michelin.

La presentació de la B-Travel va tenir lloc ahir a Girona, a la seu del Patronat den Turisme Girona Costa Brava. La fira oferirà experiències viatgeres als visitants per mitjà d'espais d'informació de destinacions de més de cinquanta països i regions, i de cinc àmbits temàtics: B-Adventure, B-Delicious, B-Special, B-Happy i B-Culture. En aquest renovat saló, l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona hi serà present en dos espais: un de promocional de la destinació, situat dins l'estand de Catalunya, i un altre d'enogastronòmic, situat a la secció B-Delicious.

Els municipis de Lloret de Mar i Castelló d'Empúries-Empuriabrava, l'Associació de Turisme Rural de Girona i el mateix Patronat de Turisme difondran entre el públic l'oferta turística de la destinació, així com les novetats en productes i serveis turístics per a la temporada 2015, com ara els actes de l'Any de la Natura a la demarcació de Girona i també els programes d'activitats del Festival Vívid, i de la primera edició de "l'Ennatura't". Es donaran a conèixer nous productes turístics, com "Gerunda Fuga, massatges d'autor", les Vies Braves i el Camí de Ronda, entre d'altres.

També es distribuiran noves publicacions específiques, com ara els catàlegs de cultura i identitat, de platges i de senderisme, i tota la sèrie de mapes temàtics dedicats a platges, a golf, a submarinisme i a la Ruta del Vi de la DO Empordà.