Els hotels de Palamós, Castell-Platja d'Aro i Roses són els que millor reputació tenen de Catalunya després de Sitges segons el rànquing elaborat pel cercador Trivago que s'ha basat en les opinions dels seus usuaris, Els hotels de Sitges aconsegueixen una puntuació mitjana de 80,28 sobre 100, i tot seguit vénen els de Palamós (77,96), Castell-Platja d'Aro (77,85) i Roses (77,78). Entre les deu primeres destinacions catalanes s'hi troba també Tossa (77,22), al sisè lloc .

El comparador de preus trivago.es publica el rànquing de reputació en línia de les principals destinacions de platja amb els hotels més ben valorats del país. Per fer-ho s'han analitzat totes les opinions a les quals es té accés a través de Trivago, un total de més de 140 milions procedents de més de 200 portals de reserva.

L'estudi analitza la reputació en línia de les 70 destinacions de platja més buscades i entre lesdestinacions catalanes que apareixen en el rànquing Sitges és, amb diferència, l'enclavament amb millor reputació.

Lloret de Mar, a la cua

Les destinacions de Catalunya posseeixen, en general, baixes valoracions, situant-se moltes en les últimes posicions del rànquing, com és el cas de Lloret de Mar que amb 70,83 és la destinació amb la valoració més baixa de la Comunitat i de l'arc mediterrani. Les gironines esmentades a l'inici ocupen només els llocs 38, 39 i 40 en el rànquing espanyol

Quant al nombre d'opinions generades, Salou és la destinació amb més opinions a internet sobre allotjaments, amb prop de 95.000. En l'altre extrem, Palamós és el que menys contingut en línia genera, en concret, menys de 5.000 opinions

En el panorama estatal, la planta hotelera d'Hondarribia treu la millor nota en reputació en línia, amb una mitjana de 84,45 punts sobre 100. Platja de Muro (Mallorca) i Ribadeo (Lugo) es mantenen en el podi, amb 83,39 i 82,93 punts respectivament. La resta de destinacions que ocupen les posicions més altes tornen a aparèixer aquest any, a excepció de la Colònia de Sant Jordi (Mallorca) que, amb una valoració de 82,42, aconsegueix una posició entre les deu primeres.

En el rànquing s'observa que les destinacions del nord ocupen els llocs més alts, moltes obtenen valoracions que no baixen dels 80 punts, i les del Mediterrani reuneixen les pitjors valoracions.

Les destinacions amb més opinions són Benidorm i Playa del Inglés.