Protecció Civil activa la prealerta del pla Inuncat per pluges intenses a la Cerdanya i Ripollès

A la Cerdanya s'ha superat el llindar dels 20 litres per metre quadrat en mitja hora

17.07.2015 | 19:21

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès aquesta tarda un avís per observació de pluja intensa a la comarca de la Cerdanya que en les properes hores pot afectar també el ?Berguedà? i ?el Ripollès. A les set de la tarda les pluges ja es deixaven sentir en aquesta última comarca, segons ha informat també SMC. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Inuncat, ja que les pluges poden ser intenses en aquesta zona. Segons l'SMC, s'ha superat el llindar dels 20 litres per metre quadrat en mitja hora a la Cerdanya. Les pluges poden anar acompanyades de tempesta i calamarsa.

Es recomana molta prudència a la població que es trobi a les zones afectades, sobretot en els desplaçaments i activitats que s'estiguin fent a l'aire lliure. Cal refugiar-se en un lloc tancat o dins el cotxe fins que passi el gruix de la tempesta, i allunyar-se de rius i zones inundables.

Protecció Civil està en contacte permanent amb les activitats de joventut que s'estiguin fent en aquestes zones per si s'ha de realitzar alguna actuació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema