Cinc bloguers nacionals fan difusió de l'oferta de festivals de música que ofereix la Costa Brava durant la segona edició del blogtrip Costa Brava Girona Festivals.

En la segona edició del blogtrip Costa Brava Girona Festivals, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat dos viatges de bloguers per tal de seguir potenciant la generació de continguts, opinions i comentaris a les xarxes.

El blogtrip s'ha dividit en dues parts amb vista a proporcionar una cobertura més àmplia dels festivals Del 15 al 18 de juliol el bloguer Paco Nadal i el vídeo bloguer Javier Maseguer del blog Paco Nadal/El País assistiran al festival Sons del Món a Roses i al Festival Castell de Peralada, i arrodoniran la visita amb activitats culturals i enogastronòmiques per realitzar un vídeo promocional de l'Alt Empordà. En el segon blogtrip, que tindrà lloc del 3 al 6 d'agost, els bloguers Pau García Solbes del blog El Pachinko, José Miguel Redondo del blog El Rincón de Sele i José Luis Sarralde del blog Guías Viajar visitaran el Festival de Cap Roig, el Festival Castell de Peralada i el Festival de Porta Ferrada, i completaran l'experiència amb visites culturals a pobles medievals.