L'Ajuntament de Riudaura, en el seu darrer ple, va aprovar l'adjudicació de les obres de millora de la planta soterrània. Fonts de l'Ajuntament, van informar que l'adjudicació ha estat per Pallars Construccions SL per 60.465,35 €. Les mateixes fonts han assenyalat que les obres començaran en breu i consistiran a adequar les ventilacions, millorar el terra i la calefacció. El termini d'execució plantejat a les condicions és de 16 setmanes.

L'acció suposarà una important millora a la part baixa del centre cívic. L'any passat hi van posar sanitaris i van millorar els tancaments i fa uns 6 anys el van afermar perquè s'enfonsava en el terreny. Amb l'acció actual, l'ús de la planta baixa quedarà del tot solucionat.

El centre cívic de Riudaura està construït a 2 nivells: el baix dóna a la pista poliesportiva i l'altre (el superior) a la plaça de davant de l'església. Fins fa poc l'Ajuntament plantejava una consulta per un possible enderroc del nivell superior. Això no obstant, els resultats de les eleccions propicien una solució pactada entre l'Ajuntament i el despatx RCR Aranda. La proposta feta pública per Fem Riudaura (formació guanyadora) és «posar en ús l'edifici en base a adaptar-los a les normes». Si no es pogués per raons econòmiques el posarien a l'antiga escola.

Arxiu

El plenari també va aprovar la cessió en condonació de l'arxiu municipal a l'Arxiu de la Garrotxa. Segons fonts de l'Ajuntament, es tracta de 4 armaris de documents. Hi ha registres de lleves i censos, alguns d'abans del 1900. Han precisat que les actes dels plens del 1906 fins ara es quedaran a l'Ajuntament. Amb Riudaura, són diversos els ajuntaments que han cedit documents a l'arxiu comarcal.