La Jornada d'artesania, música i pintura solidària que va organitzar dissabte l'Hotel Cala Jóncols de Roses a favor de nens amb discapacitat, va donar un bon resultat. Més de 300 persones van assistir a l'esdeveniment que va tenir lloc a les instal·lacions del complex hoteler, situat al Parc Natural del Cap de Creus.

Durant la Jornada solidària l'artista Joan Comella va pintar un dels seus murals fragmentables que va batejar amb el nom de "Mar d'emocions". Aquest mural consta de 180 peces que es van començar a vendre el mateix dia entre els assistents a la jornada solidària. Cada fragment s'acompanyava d'una fotografia per tenir referència de l'obra completa.

La Jornada Solidària de Cala Jóncols es va fer en benefici de l'Associació Tramuntanets de Roses per tal de recaptar fons per continuar amb la seva tasca d'ajuda a nens i joves discapacitats físics, sensorials i psíquics. Cada estiu aquesta entitat s'encarrega d'organitzar el casal dels nens discapacitats de Roses i de la comarca.

Els beneficis de la jornada també es destinaran a la família de l'Izan López, un nen d'un any de Roses afectat d' amioplàsia congènita, una malaltia rara que pateixen 1 de cada 3.000 nens i que afecta el desenvolupament de la massa muscular de braços i cames i l'articulació dels colzes i els genolls, cosa que provoca que l'Izan necessiti de rehabilitació constant.

La iniciativa s'emmarca en el projecte de responsabilitat social que l'Hotel Cala Jóncols té implantat des de fa un temps. La proposta de l'any passat va ser un sopar solidari en benefici de la Fundació Vicente Ferrer on es van recaptar 6.500 euros que van ser destinats a la construcció d'una escola a l'Índia.