El cap de llista del PSC per Girona ressalta el cas del polígon vinculat a l'estació intermodal de l'Alt Empordà com l'exponent de com la Generalitat amaga la mala gestió del govern d'aquesta darrera legislatura. «Més enllà del debat sobiranista, els socialistes tenim una posició clara a favor de la gent d'aquest país. Parlar de Catalunya és també parlar dels seus problemes, de l'atur, de la reactivació econòmica i fer balanç de govern. I en aquest sentit, està clar que l'actuació de la Generalitat a Logis Empordà no és la que la visió estratègica del país demana», va analitzar Rafel Bruguera.

«A la demarcació de Girona la desatenció del govern de la Generalitat ha estat absoluta des de 2010 en el sentit d'assumir la responsabilitat de dotar el territori amb les infraestructures necessàries per contribuir al desenvolupament, tan de les comarques gironines com del conjunt del país»,va lamentar Bruguera. El candidat socialista entén que de l'actitud de la Generalitat es pot interpretar que no creu en la situació i la importància estratègica de l'Empordà i el conjunt de les comarques gironines a l'Euroregió.

La zona entre Vilamalla i el Far s'havia de convertir en una gran àrea industrial, esdevenint un dels nuclis d'activitat logística més importants de Catalunya. En aquests moments però el desenvolupament és a mig fer i l'interès de les empreses per instal·lar-s'hi és escàs. «Hi ha un problema de gestió que cal resoldre amb voluntat política del govern que permeti donar un impuls al CIM», precisa el cap de llista. Adjacent al Logis s'hi ha de desenvolupar la terminal intermodal, que ha de permetre sumar càrrega de trens provinents de diferents punts de la península per enviar mercaderies cap a la resta d'Europa.