Olot es compromet a redactar un projecte de piscina coberta pública

Les representants d'una plataforma d'usuaris de la ciutat van lliurar ahir a l'Ajuntament 2.000 signatures per reclamar l'equipament

06.10.2015 | 07:22
Les usuàries de la piscina municipal que ahir van lliurar les signatures.

L'Ajuntament d'Olot, ahir, es va comprometre a fer el projecte d'una piscina coberta durant l'actual mandat. Josep Berga (tinent d'alcalde per CiU) va indicar que els tècnics municipals recuperaran la proposta Olot ciutat de l'aigua del temps del govern del PSC (1999-2011) per estudiar quin model de piscina coberta convé a la ciutat. És a dir, si un globus de plàstic sobre la piscina actual pensada per al lleure d'estiu o fer una piscina coberta d'obra. En tot cas, va concretar que, si no hi ha aportacions de la Generalitat o de l'Estat, la piscina coberta no passarà d'una voluntat per al mandat proper (2019-22).
Poc abans de l'expressió de compromís, un grup de dones va lliurar 2.ooo signatures a l'Ajuntament. Helena Rivera (una de les portaveus) va explicar: "Les hem recollides de juliol a setembre a la piscina municipal". Va valorar que "si bé la gent gran té un conveni d'ús per poder anar a la piscina coberta del CNO, hi ha una part de gent que al setembre es queda sense piscina".
Consol Llamola (una altra portaveu) va expressar l'opinió comuna del grup. És a dir, poques esperances a curt termini.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema