«Per un parc de bombers digne». Pancartes reivindicatives amb missatges com aquest onegen des d'aquest migdia al parc de bombers de Girona. Els efectius del cos d'extinció d'incendis han començat una sèrie de reivindicacions per reclamar millores a les instal·lacions de Mas Xirgu.

Aquest migdia han fet una arrossada al pati del parc per mostrar que les inatal.lacions shan de millorar. I és que la cuina amb la repisa dels fogons que cau a trossos, les habitacions sense manteniment i vestuaris amb vestidors reciclats,entre altres, són alguns dels aspectes a millorar de l'estat d'un parc que va obrir fa més de 30 anys.

El membres del cos diuen que hi ha «promeses de millores o de construir-ne un de nou», però asseguren que aquest «no es fa ni es farà». Reclamen que Interior millori amb urgència la cuina i sobretot que faci actuacions a la resta d'un parc, que diuen que està deixat.

Si no sha fa res, anuncien noves mobilitzacions que podrien passar per dinar davant la seu de la Generalitat a Girona. A partir d'ara amb el canvi de torn cada dia per dinar ho faran a fora de l'edifici per protestar.

Tot i l'estat del parc, reconeixen que hi ha hagut un parell de millores recents com és el cas de la cotxera, ja que el sostre queia i hi havia goteres i també s'han arreglat els lavabos.