El Saló Nupcial gironí, la fira Tot Nuvis Girona, va sumar un total de 4.700 persones en la seva 23a edició, un 34% més que en l'edició anterior. La mostra, que va tancar ahir les seves portes, va oferir durant tres dies 122 expositors, el 90% dels quals eren de les comarques gironines, vinculats a celebracions com casaments, aniversaris, batejos, comunions i altres celebracions. La mostra va aconseguir generar negoci més enllà del 2016 gràcies a la participació de nuvis que buscaven assessorament en els seus enllaços programats per al 2017.

Expositors i organitzadors es mostraven molt satisfets amb l'augment de visitants. De fet, el 80% dels negocis presents en la mostra van manifestar la seva intenció de tornar a participar en la pròxima edició.

En aquesta línia, Joaquim Maria Caula, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona i representant de Fira de Girona, es mostrava ahir molt satisfet amb l'augment en el nombre de visitants i valorava de forma molt significativa que la majoria d'ells fossin d'arreu de Girona. Segons Caula, aquest fent indica que Tot Nuvis és "el referent dels casaments i de tot tipus de celebracions a les comarques gironines".

El Palau de Fires de Girona, en una superfície de 4.000 metres quadrats, va ser l'espai on els nuvis van rebre assessorament personalitzat i on van poder conèixer les diferents propostes per a tot allò relacionat amb el seu casament: viatge de noces, vestits de nuvi i núvia, invitacions, música, fotografia, decoració floral, llenceria fina, aliances i diferents serveis de restauració de càterings, restaurants, hotels i pastisseries.

L'edició d'enguany de la fira Tot Nuvis Girona va incloure tres desfilades de Tot Nuvis, amb una capacitat ampliada fins a 900 persones, i dues més a Tot Celebracions, amb un aforament de fins a 400 persones. En les tres desfilades nupcials, els visitants van poder veure vestits de núvia i roba de nuvi, així com llenceria, joies i rams. Pel que fa a les desfilades de celebracions, els visitants van poder conèixer les últimes tendències en vestits de cerimònia, llenceria, banyadors i altres complements.

Varietat d'expositors

La trobada nupcial gironina va oferir, més enllà de la varietat d'expositors, informació sobre noves tendències i protocol en casaments de la mà de Laura Rusiñol, organitzadora d'esdeveniments. La varietat d'activitats de la 23a edició de Tot Nuvis Girona va programar també les actuacions en directe del saxofonista Pep Poblet i de les sopranos Susanna del Saz i Elena Martinell, totes dues de la companyia Òpera Prima. La fira també va incloure exposicions permanents de vestits de núvia de paper de l'Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter, d'ornamentació floral central a càrrec de Flors Laguarda, i de rams de núvia del Gremi de Floristes de Girona.