El Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles, amb la col·laboració de Promoció Econòmica i dels diferents instituts de la ciutat, ha posat en marxa el projecte educatiu Impuls. Es tracta d'un espai formatiu adreçat a joves de més de 16 anys que pretén posar en relleu els elements imprescindibles i més valuosos per construir i emprendre un projecte de vida, tant personal com professional.

La constància, la il·lusió, la dedicació, l'assertivitat, la proacció o la cooperació són alguns dels elements que s'aniran tractant a l'espai Impuls, amb l'objectiu de facilitar estratègies i recursos als joves que els ajudin. Impuls, que és finançat des del Servei d'Educació de Banyoles, es podrà desenvolupar amb diferents formats, com per exemple col·loquis, cinefòrums... La primera sessió es portarà a terme aquest divendres 11 de març a les 12 del migdia al Teatre Municipal de la ciutat.

En aquesta primera sessió Impuls acollirà una acció organitzada per Inny, una organització formada per joves que compartiran amb els alumnes dels instituts els seus projectes de vida singulars i emprenedors.