L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha informat que el proper dilluns (25 d'abril) Foment començarà les obres de reasfaltat de la N-260, al seu pas per la Canya. Les obres van de la rotonda de la Canya (can Ventolà i la Cresta) fins a la rotonda d'accés a l'A-26 (can Tresserras). Segons informa l'Ajuntament, durant 10 dies, només es podrà circular d'Olot fins a la Canya. És a dir, no es podrà anar de Sant Joan a Olot per la N-260.

En tant que alternativa, l'Ajuntament ha proposat l'ús de la carretera de les Feixes (durant aquests dies serà de sentit únic). Es tracta d'una carretera secundària que acull un tram de bicicarril i es usada per passejar. Normalment no hi passen turismes.

L'altra manera d'arribar a Olot serà per la GI-522. És a dir, caldrà baixar en direcció a Castellfollit de la Roca. Quan s'arribi a la rotonda de les Funoses entrar a l'autovia i sortir a la rotonda del polígon del Pla de Baix (comissaria dels Mossos d'Esquadra).

La N-260 entre la Canya i Olot és una de les ruta amb molta intensitat de trànsit. Els motius són dos. El primer que a partir de la Canya (rotonda Cresta-can Ventolà) la N-260 es desvia en direcció als túnels de Collabós. És a dir, cal passar-hi per anar al Ripollès. Hi ha molta gent del Ripollès que treballa als polígons de la Garrotxa i gent de la Garrotxa que treballa al sector turístic de la Vall de Camprodon.

El segon motiu és que hi ha molta gent d'Olot que treballa als polígons de Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya i molta gent de Sant Joan les Fonts i la Vall de Bianya que treballa a Olot.

A més, és una ruta amb habitatges, establiments comercials i naus industrials a banda i banda de la carretera.