La Fira del Primer de Maig d'Olot estrenarà espais nous. Segons ha explicat Estanis Vayreda (regidor de Promoció Municipal per CiU). Un d'ells serà a la Illa del Teatre, on faran activitats infantils. A més de llocs nous, hi haurà activitats noves, perquè el gremi de perruquers farà una pentinada solidària. Els beneficis aniran a la Creu Roja.

Estanis Vayreda ha ressaltat la continuïtat de l'exhibició eqüestre que tindrà lloc a les 11.30 hores a la plaça de braus. La resta de la programació comprèn el mercat de l'automòbil, espectacles de dansa, desfilada popular, passejades amb poni, mercat del col·leccionisme i andròmines, exposició del la història del motor de la Garrotxa, mercat del disc, passejades amb burro, ballada de sardanes, mercat extraordinari de roba i pintar la guardiola de Càritas.

A més, han programat un concurs d'ocells al Firal, una cursa ciclista infantil i una missa a l'església del Tura, amb ofrena floral.

Vayreda ha explicat que hi haurà 227 parades, 2 més que l'any passat. El regidor ha resaltat que la Fira del 1 de Maig és un dels actes més participats de la primavera. Si fa bon temps, els carrers d'Olot van plens de gent.