Bonobos, ZOO, Pirat's Sound Sistema, Port Bo, Raggatunning i Gossos formen part de l'àmplia programació de la Festa Major de Llagostera que tindrà lloc del 13 al 17 de maig.

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament va presentar el cartell i totes les novetats de la programació que inclou activitats organitzades per la Comissió de Festes i les entitats del poble.

L'acte va servir també, per lliurar els premis del Concurs de cartells i presentar la campanya gastronòmica de la Cuina de Festa Major que tindrà lloc del 12 al 22 de maig on hi participen els restaurants de l'Associació de Restaurants de Llagostera.

Eduard Anglada Ruiz (categoria adults) i Anna Ventura Badia (categoria juvenil) han estat els guanyadors del concurs de cartells.

Entre els actes de la festa major també hi haurà sardanes, balls, concerts, teatre, correfoc, carpes d'entitats, cursa de carretons, concurs de botifarra, xocolatada infantil... Per altra banda, Llagostera instal·larà properament senyals sonores a tres semàfors del municipi. Segons va informar l'alcalde, Fermí Santamaría, la inversió està prevista als pressupostos.