Agnès Fàbregas, nova coordinadora territorial de Joventut a Girona

Era directora de l'Escola Jaume Vicens Vives de Roses fins el mes passat

10.05.2016 | 16:58
Agnès Fàbregas

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, i el director de l´Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, han presentat aquest migdia a Girona la nova coordinadora territorial de Joventut, Agnès Fàbregas.

Diplomada en magisteri –especialitat d´educació musical– per la Universitat de Girona, Agnès Fàbregas i Badosa té formació en direcció, gestió i organització de centres educatius pel Departament d´Ensenyament. L´any 2005 va començar a treballar de mestra pel Departament d´Ensenyament. De juliol del 2009 a setembre del 2013 va ser cap d´estudis de l´Escola Jaume Vicens Vives de Roses, centre del qual n´ha estat la directora des del setembre del 2013 i fins al 30 d´abril del 2016.

En la presentació, la directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha parlat també dels objectius de treball de la seva direcció general i ha destacat un doble full de ruta pel que fa a les polítiques de joventut que, segons que ha assenyalat, «passa per donar resposta a les principals necessitats immediates dels joves, i per construir una república catalana amb oportunitats per a tothom i especialment pels joves».

Per fer possible aquest full de ruta, ha destacat que el govern català disposa de diverses eines: d´una banda, la Xarxa Nacional d´Emancipació Juvenil, que a les comarques gironines disposa de 8 oficines joves i 39 punts d´informació i que a l´any 2015 en varen fer ús un total de 168.00 joves; i de l´altra, el programa de Garantia Juvenil, que té com a finalitat cobrir les necessitats dels joves per l´accés al treball i la lluita contra la precarietat laboral. A les comarques gironines, en data d´abril 2016 estan inscrits al programa un total de 4.601 joves.

Per la seva part, la coordinadora Agnès Fàbregas ha expressat que «entoma aquesta nova responsabilitat amb molta il·lusió i ganes de treballar pel jovent de les comarques gironines. Aquests joves són el present i la garantia de futur del nostre territori».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema