Creu Roja forma el seu voluntariat

26.05.2016 | 07:23
Una de les sessions de treball que es van realitzar, el cap de setmana passat, a Ripoll.

Creu Roja ha format el seu voluntariat de les comarques de Girona en una trobada a Ripoll que es va centrar en l'atenció a les demències, l'apoderament a les famílies, l'actuació amb persones refugiades i l'actualització dels coneixements en primers auxilis, per tal de fer front als dispositius preventius.
Prop de 120 persones van participar en l'onzena trobada provincial de voluntariat de la Creu Roja a Girona, que es va realitzar el cap de setmana passat.
A més de la formació, el programa també va incloure una activitat denominada World Café amb tots els assistents, que tenia com a objectiu detectar les fortaleses i les mancances de la institució. Totes les activitats es van dur a terme a l'escola Vedruna de Ripoll, que va cedir l'espai a Creu Roja, així com també l'hotel Solana, que va acollir les activitats més lúdiques i d'àpats. Diumenge al matí, els participants van gaudir d'una visita a la Festa Nacional de la Llana i del Casament a Pagès.
La trobada de voluntariat de la Creu Roja de Girona es va començar a celebrar ara fa onze anys per tal de fomentar espais d'intercanvi d'experiències i de coneixement entre les persones que col·laboren amb l'entitat humanitària. La inauguració d'aquesta edició va anar a càrrec d'autoritats locals i responsables de la Creu Roja.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema