La renovació de la gespa artificial de l'Estadi municipal Miquel Coromina i Moretó, deu anys anys després de la seva col·locació, està a punt de completar-se. El consistori banyolí va informar que la gespa antiga s'ha reaprofitat per a la zona de banquetes i que els treballs de reforma també han inclòs una pista de futbol 3 perquè els jugadors puguin escalfar o entrenar.

La nova gespa de l'estadi Miquel Coromina i Moretó és d'última generació, segons van assenyalar des de l'Ajuntament de la capital del Pla de l'Estany, que ha aprofitat l'actuació per canviar el sistema de reg.

Millores el 2012

El Consistori va recordar que el juliol del 2012 també es van realitzar obres de millora a l'Estadi municipal Miquel Coromina i Moretó. Aquests treballs anteriors van consistir en els nous accessos a l'estadi, que es va dotar d'una àmplia entrada principal, d'una sortida d'emergència pel carrer de la Sardana i una zona enjardinada davant de la porta principal, a tocar del passeig Darder.

D'altra banda, fa quatre anys també es va procedir a eliminar les barreres arquitectòniques, amb una rampa a la zona d'accés principal a les instal·lacions per les persones amb mobilitat reduïda. I es va complementar amb l'habilitació d'un nou local social i bar a dins de l'Estadi.