La marca d'hotels independents de muntanya i d'interior Blau Verd Hotels ha posat en marxa un nou lloc web dedicat exclusivament a la venda dels 14 establiments que integren la marca Blau Verd Hotels aplega establiments de les comarques d'interior i de muntanya de Girona i part de Barcelona. Amb la posada en funcionament del web www.blauverdhotels.com, dedicat exclusivament a la comercialització dels seus establiments membres, es vol facilitar als clients el procediment de reserves.

La nova plataforma neix amb l'objectiu d'oferir tota la informació i d'orientar l'usuari interessat en aquesta tipologia d'hotels, ja que sovint aquesta oferta no es troba segmentada i es ven en portals que inclouen també hotels en altres situacions geogràfiques, o en portals que inclouen alhora altres tipus d'allotjament.

Amb aquesta segmentació, Blau Verd Hotels pretén tenir més visibilitat i arribar al seu públic objectiu, interessat en oferta hotelera de muntanya i d'interior.

Molt més que allotjament

El portal, a banda de vendre allotjament, també ofereix paquets de turisme actiu, concretament de senderisme i cicloturisme, gràcies a l'ampli ventall de rutes indicades per aquesta activitat que es troben molt a prop del hotels. Així mateix, inclou paquets gastronòmics, ja que la gastronomia és un dels punts forts dels hotels de la marca Blau Verd Hotels, alguns d'ells amb la distinció del segell d'Hotel Gastronòmic de Catalunya.

El disseny segueix la mateixa línia de les altres webs del grup amb una aparença enfocada a aquesta tipologia d'hotels.