L'Ajuntament de Santa Pau en el proper ple aprovarà les clàusules per la licitació d'un pou d'aigua potable a la zona esportiva. La previsió -segons l'alcalde Josep Companys (Units per Santa Pau-ERC- és que el pou valorat en 92.863 € estigui en servei a finals d'any. El pou servirà per evitar els problemes que tenen lloc quan l'únic que tenen té problemes.

El darrer incident va tenir lloc a la nit del 9 al 10 de juliol, quan van saltar els automàtics i en conseqüència la bomba impulsora que trasllada l'aigua als dipòsits va quedar aturada. Durant el matí, els veïns van rebre l'aigua dels dipòsits i no van notar res i van continuar consumint aigua.

A mitja tarda els dipòsits de Puig de Mar i de can Falguera van quedar buits.

En conseqüència, les zones del poble que reben aigua d'aquests dipòsits van quedar sense subministre. Al vespre, Aigües de Catalunya (empresa concessionària) va resoldre el problema, però l'abastament no va tornar a la normalitat fins a la mitja nit del dia 10.

L'alcalde, Josep Companys, ha indicat que el tall va ser un fet puntual i que no es preveuen problemes en el subministrament d'aigua durant l'estiu.