Els pressupostos participatius de Cassà de la Selva arriben a la darrera fase amb la votació final de la destinació de 35.000 euros. A través de la butlleta de votació final distribuida a totes les llars del municipi, els ciutadans poden elegir fins al dijous 1 de desembre un màxim de quatre propostes d´entre les dotze que hi ha explicades i amb el respectiu cost. Els participants poden dipositar la butlleta de votació final a les urnes del centre cultural Sala Galà, la Piscina Municipal o l´Ajuntament.

Les propostes a escollir són la instal·lació d´una protecció solar a la part central de la plaça de la Coma; fer una placeta a l´espai de ca la Marcel·la; remodelar el parc del Carrilet; habilitar un espai per cuinar a l´Espai Jove l´Escorxador; millorar la zona verda de davant del cementiri; restaurar i arranjar la tomba del soldat desconegut; embellir el pati de Can Trinxeria; disposar d´un petit magatzem a la zona del Pavelló Polivalent; plantar arbres autòctons a cada costat del tram del passeig del Ferrocarril i convertir-lo en un tram agradable per passejar; millorar els patis escolars; instal·lar aires condicionats a la Llar d´Infants Taps; o fer una escultura als músics de Cassà. La proposta més votada serà la que s´executarà, i després la resta de propostes més votades, sempre que la suma total no excedeixi els 35.000 euros.

Les propostes finalistes surten d´un procés previ on els ciutadans van poder fer les seves proposicions mitjançant el web de l´Ajuntament i una butlleta repartida a tots els domicilis. En total es van rebre 135 propostes diferents de les quals 45 es van descartar per motius tècnics i/o legals, 50 es van acceptar directament perquè la seva execució estava programada per part del consistori i, d´entre les 39 restants, els ciutadans en van prioritzar dotze per passar a la votació final.

El resultat del procés participatiu es donarà a conèixer al mes de desembre.