Cavalcada de Reis: a quina hora arriben al teu municipi?

T'expliquem els horaris i els recorreguts que seguiran les rues dels Reis d'Orient, poble a poble

05.01.2017 | 07:22
Cavalcada de Reis: a quina hora arriben al teu municipi?

AGULLANA
A 2/4 de 7 de la tarda, cavalcada dels Reis de l´Orient a l´Ajuntament d´Agullana. A 2/4 de 9 del vespre, arribada a la plaça Major de l´Estrada. Hi haurà xocolatada pels nens a la sala de la Concòrdia.

AIGUAVIVA
A partir de les 7 de la tarda inici de la cavalcada de Reis pels principals carrers de la localitat.

ARBÚCIES
A 2/4 de 7 de la tarda, a l´hotel d´Entitats, arribada de ses majestats els Tres Reis d´Orient.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS
La cavalcada començarà a les 7 de la tarda des del nou magatzem d´Avinyonet i continuarà fins a la Plaça del poble. A continuació, els Reis repartiràn regals a petits i grans a la sala de la Societat.

BANYOLES
D´11 del matí a les 2 de la tarda, a l´Ambaixada Reial del Claustre del Monestir de Sant Esteve, recollida de cartes i visita del patge reial.
A les 5 de la tarda, a l´Estany de Banyoles, xocolatada de Reis.
A 2/4 de 7 de la tarda presentació dels Reis i inici de la cavalcada de Ses majestats. Recorregut: Inici a l´estany (entre Hotel Mirallac i Oficina de Turisme), passeig Darder, la Barca, Vallespirans, plaça de les Rodes, Jacint Verdaguer, Dr. Hysern, passeig Indústria, Àngel Guimerà, plaça Major, Major, Pia almoina i final a la Muralla. En cas de pluja intensa durant tot el dia, els actes del dia 5 a la tarda, es portarien a terme dins el pavelló de la Draga.

BELLCAIRE D´EMPORDÀ
A les 7 de la tarda, cavalcada dels Tres Reis.

BESALÚ
A les 6 de la tarda, arribada de la cavalcada reial pel pont. Recorregut: carrer del pont, Tallaferro i plaça de la Llibertat on els més petits podran saludar els Tres Reis Mags. Hi haurà xocolata calenta per a tothom.

BESCANÓ
De 2/4 de 4 a 2/4 de 6 de la tarda, el carter reial serà davant l´església de Sant Llorenç.
A les 7 de la tarda, Cavalcada de Reis. Recorregut: carrer Assumpta, Dalmau de Cendra, Beat Buch i Canigó amb arribada a la sala Polivalent, on es farà l´adoració.

BLANES
A les 5 de la tarda, arribada al port de Ses Majestats Reials.
A les 7 de la tarda, inici de la cavalcada que enfilarà des del port resseguint el Passeig de la Mestrança, Passeig Pau Casals i part del Passeig Cortils i Vieta. Des d´aquí, pujaran Carrer Ample a munt, giraran per la Plaça Solidaritat, baixaran per la Rambla Joaquim Ruyra i tombaran pel Carrer Doctor Xavier Brunet.

BEGUR
A les 6 de la tarda, la cavalcada de Reis passarà pels carrers de Santa Reparada, de Santa Teresa i de Sant Pere, fins arribar a la plaça de la Vila.
A 1/4 de 8, cavalcada de Reis al local Polivalent d´Esclanyà.
A 2/4 d´11 del vespre, tradicional Ball del Fanalet al Casal de la Gent Gran.

BORDILS
Els Reis arribaràn a 2/4 de 7 del vespre al campament instal·lat al parc de davant del cementiri, al costat de la Travessia del Padró. El recorregut es farà pel carrer Montserrat, seguint cap al carrer Almeda i fins a l´Ajuntament on es farán els discursos, la salutació reial i es repartirà coca i xocolata per a tothom.

CADAQUÉS
A 2/4 de 7 de la tarda, a sa Riba des Poal, arribada de Ses majestats Es Tres Reis.

CALONGE
A les 6 de la tarda els Reis arribaran pel Passeig d´Hivern i faran un recorregut per la plaça de la Concòrdia, el carrer de la Rutlla, Àngel Guimerà fins a l´Església de Sant Martí, on els reis rebran els infants i recolliran les seves cartes.

CAMPDEVÀNOL
A les 5 de la tarda, visita dels Reis a la residència geriàtrica.
A 2/4 de 7 de la tarda, visita al barri de Pernau.
A les 6 de la tarda, des de l´Heliport, sortida de la Cavalcada.
A 1/4 de 8 del vespre, a la plaça de l´Església, adoració.
A 3/4 de 8, Taula dels Reis.
A 1/4 de 9 del vespre, a la sala Diagonal, rebuda dels Reis als nens i nenes i entrega de les Claus de la vila.
A 2/4 de 10 del vespre, visita dels Reis a l´hospital de Campdevànol.

CAMPELLES
A les 9 del vespre, Cavalcada de Reis.

CAMPLLONG
A les 7 de la tarda, pels carrers, Cavalcada dels Reis acompanyats de la Colla de Timbalers i Grallers. L´arribada serà al local social, on Ses Majestats rebran als nens i nenes.

CAMPRODON
A partir de les 6 de la tarda, cavalcada dels Reis Mags pels carrers de Camprodon. Tot seguit, Ses majestats rebran tots els nens i nenes al monestir de Sant Pere.

CASSÀ DE LA SELVA
Des de les 5 de la tarda, campament reial a la plaça de la Coma.
Desfilada a partir de 2/4 de 7. Recorregut: passeig del Ferrocarril, Rambla Onze de Setembre, carrer Ample, Raval, Bonavista, passeig Vilaret, carrer Barraquetes i plaça de la Coma.
Un cop acabada la cavalcada, els Tres Reis visitaran els infants malalts als seus domicilis.

CASTELL D´ARO
A les 8 del vespre cavalcada dels Reis de l´Orient. Recorregut: Avinguda de la Platja - carrer Amadeu Vives-, Plaça Poeta Sitjar, avinguda de la Platja -fins a les escales per a vianants-, Església de Santa Maria -doració a l´infant-, Sala Polivalent -rebuda per les autoritats a partir de 2/4 de 9-.

CASTELLÓ D´EMPÚRIES
A les 5 de la tarda, els Reis d´Orient arribaran a la plaça Palmeres, al Club Nàutic.
A les 7 de la tarda, cavalcada dels Reis de l´Orient pels carrers i places del centre històric.

CELRÀ
A 2/4 de 7, la cavalcada de Reis sortirà del parc infantil de Palagret.

FIGUERES
La cavalcada començarà a les 7 de la tarda a la plaça de la Creu de la mà, passant pel Carrer Nou, Castelló, Rutlla, Camaño, Rambla i Girona per arribar finalment a la plaça de l´Ajuntament. Un cop allà, per amenitzar l´espera als més petits, la companyia «El Pot Petit» portarà a terme un espectacle dissenyat per a l´ocasió.
A la mateixa hora, a la Plaça Catalunya hi haurà un campament reial on els que s´han endarrerit amb la carta, podran lliurar-la en mà als patges que hi faran guàrdia.

FORTIÀ
A partir de les 7 de la tarda, a la plaça Catalunya, cavalcada de Reis. En finalitzar, recepció dels Reis al Centre Agrícola i Social.

CALONGE
A 2/4 de 7 els Reis arribaran per l´Avinguda Costa Brava i faran un recorregut per la plaça de Catalunya i el carrer Sant Antoni fins a la plaça de la Llibertat, on els reis adorarn el nen Jesús. Després aniran al Palau Firal, on rebran els infants i recolliran les seves cartes.

GIRONA
A 2/4 de 6 de la tarda la cavalcada de Reis s´iniciarà als Jardins de la Muralla, passeig Fora Muralla, pujada de les Pedreres, carrer del Carme, passera de l´Alferes Huarte, passeig del General Mendoza, carrer d´Ultònia, Migdia, la Creu, Joan Maragall, plaça de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya, pujada del pont de Pedra i plaça del Vi.
Aproximadament a les 8 del vespre, pregó dels Reis d´Orient a la plaça del Vi (interpretat en llengua de signes per l´Associació Gironina de Sords). Durant el pregó dels Reis a la plaça del Vi hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

GOMBRÈN
A les 7 de la tarda, per la carretera del Cortal, arribada dels Reis d´Orient. Un cop al poble, hi haurà vi calent, coca i xocolatada desfeta per tothom.

HOSTALRIC
La cavalcada sortirà a 2/4 de 7 de la tarda de la Via Romana (a la cruïlla amb el carrer Girona). A partir d´aquí continuaràn pel mateix carrer Girona, l´Avinguda Fortalesa, Via Romana, carrer Major, carrer Raval i carrer Ravalet. En acabar, els reis rebran a tots els nens i nenes al Centre Cultural Serafí Pitarra.

L´ESCALA
A les 6 de la tarda arribada de Ses Majestats els Reis Mags d´Orient per la platja.

L´ESTARTIT
A les 6 de la tarda, espectacle de benvinguda als Tres Reis d´Orient, a la plaça del Port.
A les 8, castell de focs a la Platgeta.
A 1/4 de 9 cavalcada dels Tres Reis d´Orient pels carrers de l´Estartit fins a la plaça de l´Església.

LA BISBAL D´EMPORDÀ
A les 6 de la tarda, ball de gegants Reial davatn les Voltes.
A 2/4 de 7 de la tarda, arribada dels Reis. Recorregut: carrer 6 d'octubre, Les Voltes, Llibertat, Valls, Ample, Mesures i plaça Major.
A les 7 de la tarda, ofrena al Nen Jesús a la plaça Major.
A 2/4 de 8, rebuda reial a la plaça del Castell.

LA JONQUERA
A les 6 de la tarda, arribada de Ses majestats els Tres Reis de l´Orient pel carrer major. Enguany arriben acompanyats dels Tambors i els Xanquers de l´Albera.

LA VALL DE BIANYA
A les 6 de la tarda, arribada dels Reis Mags de l´Orient acompanyats per la Colla Gegantera, al Centre Cívic de l'Hostalnou de Bianya.

LES PLANES D´HOSTOLES
A les 6 de la tarda, a la Plaça del Jonquer, arribada dels Tres Reis. Des d´aquí iniciaran un recorregut pel poble fins arribar a la Plaça Nova, on rebran els nens i nenes.

LLAFRANC
A 2/4 de 7 de la tarda arribada en barca de Ses Majestat Reials d´Orient i xocolatada popular, al Port de Llafranc.

LLANARS
A les 7 de la tarda, arribada de Ses Majestats els Reis acompanyats de Xarop de Canya. Adoració a l´església i rebuda de tots els nens al campament situat al Camp del Toro.

LLAGOSTERA
A les 7 de la tarda començarà la cavalcada a l´avinguda de l´Esport i passarà pel passeig Romeu, Pau Casals, passeig Pompeu Fabra, Fivaller, Almogàvers i plaça Catalunya, on es farà la tradicional recepció reial.

LLORET DE MAR
A les 6 de la tarda arribada dels Tres Reis de l´Orient a la plaça de la Vila. Tot seguit, cavalcada reial fins a arribar al Pavelló Municipal d´Esports. Un cop arribin els Reis al Pavelló, rebran a tots els nens. Hi haurà caramels sense gluten.

NAVATA
A les 8 del vespre, els Reis arribaran per la carretera d´Olot.

OGASSA
A 2/4 de 6 de la tarda, Cavalcada de Reis.

OLOT
De les 11 del matí fins les 2 del migdia, a la plaça Josep Clarà, tallers de manualitats.
A 2/4 de 7 de la tarda inici de la cavalcada de reis a la plaça de Josep Clarà que recorrerà els carrers Mulleras, Bisbe Lorenzana, Serra Ginesta, Major i Sant Esteve fins arribar al passeig d´en Blay, on l´alcalde d´Olot rebrà a Melcior, Gaspar i Baltasar.
Un cop rebuda la clau de la ciutat, els Reis s´asseuran als trons per rebre a tots els nens i nenes i començarà el Concurs de Fanals Miquel Gou.
A les 9 del vespre, lliurament dels premis del concurs.

PALAFRUGELL
A 2/4 de 12 del migdia, al Museu del Suro taller de fanalets de reis amb suro.
A 2/4 de 7 de la tarda, al port de Llafranc, arribada en barca de Ses Majestats. Cavalcada de Ses Majestats Reials d´Orient des del carrer Torres i Jonama fins a la plaça Nova. Els nens i nenes que portin fanalets de reis seran obsequiats amb un got de xocolata desfeta.

PALAMÓS
De les 11 del matí a la 1 del migdia, taller de fanalets a La Nau dels 50 metres amb festa infantil inclosa amb Fefe i Cia.
A les 6 de la tarda, arribada de Ses Majestats els Reis d´Orient al Moll Vell, amb una xocolatada.
Tot seguit, cavalcada de Ses Majestat que sortirà de Sant Joan i com cada any passarà pels carrers principals fins al teatre La Gorga.
A les 8 del vespre, els Reis saludaran personalment als nens.

PALS
La cavalcada comença a les 6 de la tarda des del Carrer Enginyer Algarra. Continua pels principals carrers de la localitat, passant per l´esglèsia, fins al Pavelló, on tindrà lloc la recepció de les darreres cartes.

PERALADA
A les 6 de la tarda cavalcada dels Reis Mags d´Orient a Vilanova de la Muga. Recorregut: c. Major, plaça Major, c. del Fort i plaça de l´Església.
A 2/4 de 8 del vespre, cavalcada dels Reis Mags d´Orient. Recorregut: Pg. de La Principal de Peralada, c. Sant Joan, c. i plaça del Carme, c. Sabateria, plaça Peixateria ­­i plaça Gran.

PLANOLES
A 2/4 de 7 de la tarda després del tercet cohet d´avís.

PLATJA D´ARO
A les 6 de la tarda cavalcada dels Reis de l´Orient. Recorregut: Avinguda Cavall Bernat, S´Agaró, Juli Garreta, Castell d´Aro, Puig S´Agoita, Església de Santa Maria -adoració a l´infant-, Vicenç Bou, Castell d´Aro, Plaça d´Europa -entrada a peu-, i Palau d´Esports i Congressos -rebuda per les autoritats a partir de les 7 de la tarda.

QUART
La cavalcada de Reis sortirà des del Local Social a les 5 de la tarda, passant per la plaça de l´Estació, el carrer del Tren, i arribant finalment a l´Ajuntament.

RIBES DE FRESER
A les 5 de la tarda, concentració a l´aparcament de l´oficina de turisme per esperar els Reis amb xocolatada.
A 2/4 de 6 de la tarda, Cavalcada de Reis. Recorregut: Oficina de turisme, carrer Sant Quintí, carrer Major i plaça de l´Ajuntament.

RIPOLL
A les 6 de la tarda, arribada per la carretera de Barcelona. Recorregut: passeig Ragull, Macià Bonaplata, carretera d´Olot, Indústria, Tarragona, Progrés,
Macià Bonaplata, plaça Gran, plaça Sant Eudald, Sant Pere, i plaça Abat Oliba.
Un cop a la plaça de l´Ajuntament, després dels parlaments, els Reis s´encaminaran a l´Església de Sant Pere (plaça Abat Oliba-entrada per Raval de Sant Pere) per rebre cartes i peticions, fins a les 10 de la nit.

RIUDELLOTS
El recorregut començarà a les 7 de la tarda des l'Avinguda Països Catalans fins a l'encreuament de la carretera C-25, per enllaçar amb la Baixada de les Acàcies, el carrer Major i finalitzarà a la plaça de l'Església on tindrà lloc els parlaments dels Reis i la benvinguda per part de l'alcaldessa, Montserrat Roura.

ROSES
A les 7 de la tarda, cavalcada de Ses Majestats els Reis d´Orient. Recorregut: rotonda de l´Oficina de Turisme, avinguda de Rhode, avinguda Jaume I i carrer dels Pescadors.
Tot seguit, a la plaça de Frederic Rahola, parlaments i recepció dels Reis.

SALT
De les 3 de la tarda a 2/4 de 7 de la tarda, a la pista poliesportiva municipal, campament de benvinguda dels Reis.
A les 7 de la tarda, desfilada reial amb nou recorregut. Sortida a la zona esportiva, carrer Miquel Martí i Pol, Mercè Rodoreda, Major, travessia Santa Eugènia, Sant Antoni i la Factoria Cultural Coma Cros.

SANT ANTONI DE CALONGE
De les 11 del matí a les 2 del migdia, campament reial de Sant Antoni a l´espigó del mig.
A 2/4 de 7 de la tarda, cavalcada de Reis. Sortida de l´Avinguda Costa Brava i recorregut per la Plaça de Catalunya i carrer Sant Antoni fins a la Plaça de la Llibertat, on els reis adoraran el nen Jesús. Després aniran al Palau Firal, on rebran els infants i recolliran les seves cartes.

SANTA COLOMA DE FARNERS
A les 6 de la tarda, inici de la cavalcada pel carrer Camprodon.

SANT HILARI SACALM
A les 6 de la tarda, inici de la cavalcada a la rotonda de Cal Rei pels principals carrers dels nucli urbà de la localitat fins arribar a la plaça de l´Esglèsia on tindrà lloc l´entrega de claus a ses Majestats.

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Inici a les 7 de la tarda des de la zona esportiva de Vilartagues, carretera Girona, rambla Vidal, Passeig del Mar, avinguda Juli Garreta i plaça del Monestir. Seguidament acte de benvinguda i lliurament de les claus de la ciutat, espectacle audiovisual i recollida de cartes a Portaferrada.

SANT FELIU DE PALLEROLS
A les 7 del vespre, cavalcada dels Tres Reis d´Orient pels carrers del municipi.

SANT GREGORI
A les 6 de la tarda, cavalcada de Reis a Canet d´Adri.
A 3/4 de 7, cavalcada a Cartellà i a Ginestar.
A 1/4 de 8, cavalcada a Sant Gregori amb xocolatada a la plaça Francesc Macià.

SANT JOAN DE LES ABADESSES
A 2/4 de 7 de la tarda, cavalcada de Reis. Recorregut: Pont Nou, carrer Comella, carretera de Camprodon, carrers Mestre Josep M. Andreu i Pere Rovira, plaça torres i Bages, passeig Comte Guifré, carrer i plaça Major. En cas de pluja, la recepció es farà al Pavelló Municipal d'Esports.

SANT PAU DE SEGÚRIES
A les 7 de la tarda, Cavalcada de Reis.

SANT PERE PESCADOR
A 2/4 de 7 de la tarda cavalcada Reis d´Orient. Arribada en barca i benvinguda al riu Fluvià. Recepció, parlaments i repartiment de joguines al pavelló.

SETCASES
A les 7 de la tarda, arribada dels Reis d´Orient.

TORROELLA DE MONTGRÍ
De 2/4 de 12 del migdia fins a 2/4 de 6 de la tarda, recollida de cartes pels carters reials i tallers reials, a la plaça de la Vila.
A la 1 del migdia, entrega de premis del X Concurs de Dibuix del Cartell de Reis, a la Capella de Sant Antoni.
A 1/4 de 8, castell de focs de benvinguda a Ses Majestats i cavalcada al Passeig de Catalunya.

TORTELLÀ
A les 6 de la tarda cavalcada de carrer de Sales fins a la Plaça del Mercat, on es farà la recepció per ses majestats els Reis Mags.

VALLFOGONA DEL RIPOLLÈS
A 2/4 de 9 del vespre, Cavalcada de Reis. L´arribada serà al local cultural, on es recolliran les cartes dels nens i hi haurà xocolata i coca.

VILABLAREIX
A les 7 de la tarda, sortida de la comitiva i les carrosses dels Reis d´Orient. Recorregut: carrers Güell, Pont d´en Canals, Pirineus, Mosquerola, rotonda carretera de Santa Coloma, Camós i Perelló. Arribada a la plaça Perelló.

VILAFANT
A les 6 de la tarda a Les Forques, cavalcada dels Reis d´Orient. Arribaran a 2/4 de 7 a la tarda al Camps dels Enginyers. A 1/4 de 8 al Nucli antic on adoraran al nen Jesús a l´Establia Vivent.
A les 8 del vespre es farà la recepció dels Reis i hi haurà el lliurament de regals a la plaça de l´Ajuntament.

VILALLONGA DE TER
A les 7 de la tarda, a la plaça de l´Era, cavalcada dels Reis d´Orient.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Comarques

Efrén Garcia i Cristina Díaz, ahir, a l'Hospici d'Olot.
L'arquitectura que prioritza les persones explicada al «workshop» de RCR

L'arquitectura que prioritza les persones explicada al «workshop» de RCR

Els arquitectes Efrén Garcia Grinda i Cristina Díaz Moreno varen exposar la rehabilitació de...

«Atropellava tot el que podia»

«Atropellava tot el que podia»

Els testimonis asseguren que el conductor de la furgoneta anava fent esses pel carril central de...

Barcelona entra en la nova normalitat

Barcelona entra en la nova normalitat

«No és un atemptat contra Espanya, de cap manera contra Catalunya, el terrorisme islàmic colpeja...

Trump insinua que s´hauria de matar el detingut

Trump insinua que s´hauria de matar el detingut

«Estudieu el que el general nord-americà Pershing feia als terroristes quan els capturava. No va...

Les trucades de Girona al 112 creixen un 11,4% respecte a la primera meitat de 2016

Les trucades de Girona al 112 creixen un 11,4% respecte a la primera meitat de 2016

El telèfon d'emergències ha rebut 60.566 avisos des de les comarques gironines entre gener i juny,...

Els treballadors d´ambulàncies ajornen la vaga en senyal de dol

Els treballadors d´ambulàncies ajornen la vaga en senyal de dol

Els vaguistes han anunciat que prenen aquesta decisió en mostra de respecte cap a les víctimes i...

Enllaços recomanats: Premis cinema