Frankfurt

La ciutat del Main és un dels motors econòmics d'Europa i capital financera de la Unió Europea. Tot i aixó, la ciutat està plena de d'encant pel visitant que pot descobrir-la còmodament en tres dies.

La Casa Natal de Goethe és una de les principals atraccions per al turista que visita la ciutat i que també gaudirà de la visita al barri de Sachsenhausen, el més típic de la ciutat i on es concentra la majoria de la seva oferta gastronòmica.

Si els que ens agraden són les vistes panoràmiques, podem gaudir de l'espectacular skyline de Frankfurt des de la Zeil-Galeri o des de la Maintower amb una terrassa situada a 200 metres d'altura des d'on veure la Commerbank Tower de Norman Foster o el Hauptwatche, un dels més antics de la ciutat.

Bratislava

La capital d'Eslovàquia a ribes del Danubi s'està modernitzant d'una manera accelerada mantenint la seva àmplia oferta artística, cultural i educativa entre edificis barrocs i els llacs i Parcs que la fan una ciutat molt amable.

El nucli històric, vibrant i colorista, que està recuperant edificis emblemàtics i millorant les infraestructures comunistes, suposa la zona més interessant de la ciutat per al visitant. Aquí podrà trobar els monuments més destacats de la vila, entre la gran quantitat de Palaus Barrocs que hi podem trobar. També hi destaca l'Ajuntament de a ciutat o la casa més estreta d'Europa.

Cracòvia

La ciutat polonesa és considerada una de les ciutat més maques del món. El centre de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, conté una gran quantitat de reclams turístics com la Plaça Rynek Glowny, el Castell i Catedral de Wawel, el Museu Czartoryski, la Basílica de Santa Maria o l'Esglèsia de Sant Andreu.

Situada a la riba del riu Vístula, està considerada per molts com el cor de Polònia. En el passat fou la capital del país i la seva història, palpable als seus carrers, la converteixen en un dels centres científics, culturals i artístics del país.

Rabat

La capital de Marroc, situada a la seva costa Atlàntica és un perfecte destí per passar-hi un parell de dies o un pont. Allunyada de les rutes més turístiques per tractar-se de la capital econòmica i administrativa del país, també ens pot encisar per alguns de les seus encants.

La torre Hassan s'erigeix com el veritable far de la ciutat, part integrant de la que hauria d'haver estat la mesquita més gran del món, devastada per un terratrèmol ofereix una de les millors vistes sobre el conjunt urbà i atresora una curiosa llegenda sobre extraterretres. El mausoleu de Hassan, prop de la torre és l'altre dels atractius de la ciutat.

Però també podem perdre'ns pel seu soc o per la Kasbah dels Oudaias, un barri amb l'encant de la decadència i el blau dels pobles mariners del regne alauita, sense oblidar-nos de visitar la Chellah, la necròpolis romana des de la que tindrem una de les vistes més impressionants de la ciutat.

Moscou

No esperem convertir-nos en un experts en la capital russa en només tres dies però sí que tindrem temps de gaudir dels principals atractius de la ciutat com la Plaça Roja on descobrir la Catedral de Sant Basili, el mausoleu de Lenin i la tomba del Soldat desconegut i el seu castís canvi de guàrdia.

El carrer Arbat, que va ser el barri bohemi de la ciutat durant molts anys, llar de poetes, músics, escriptors i intel·lectuals és encara una de les seves artèries més pintoresques on gaudir del pols de la ciutat.