Una ambulància del TSC que transportava un malalt va bolcar, ahir, al mig de l´autopista AP-7, al quilòmetre 59, en el terme municipal de Sant Gregori. El vehicle sanitari, que circulava en direcció a França, va xocar amb un camió de gran tonatge i va quedar bolcat a la calçada.

Una segona ambulància va acudir a rescatar el pacient, que va quedar ferit lleu, i el va traslladar fins a l´hospital Josep Trueta de Girona, van informar el Servei Català de Trànsit.

L´espectacular col·lisió, que va provocar ferides de poca importància a una altra persona -que va ser donada d´alta in situ-, va produir-se cap a dos quarts de tres de la tarda i va obligar a tallar temporalment un carril de l´autopista i això va generar una cua de vehicles d´uns dos quilòmetres.

A primera hora de la tarda els problemes de trànsit ja es feien evidents fora de l´autopista, a l´accés al peatge de Girona Sud, al terme municipal de Salt, on el col·lapse de vehicles que es disposaven a entrar a la via de pagament era notable.

Quatre dotacions de bombers

Les tasques de retirada de l´ambulància de la via van mantenir un carril tallat una estona. A banda de dues patrulles de la policia catalana i d´efectius del SEM es van desplaçar fins al lloc del sinistre quatre dotacions dels Bombers.