Matinada moguda pels Bombers a les comarques de Girona per incendis de contenidors. Només a Sant Joan les Fonts van haver-se de mobilitzar pels volts de la una de la matinada d'aquest dijous per la crema de tres recipients de residus.

Aquests es trobaven ubicats a l'altura del quilòmetre 17 de la carretera d'Olot. Una dotació dels Bombers va poder extingir l'incendi que va afectar també la façana d'un habitatge i un vehicle que es trobava aparcat en aquest vial.

Aquest automòtbil va patir conseqüències de l'alta temperatura generada per les flames. Sortosament, el seu propietari el va poder retirar a temps abans que no es cremés.

Tres més a la Selva

A la comarca de la Selva, pels volts de dos quarts de sis del matí. Els efectius d'extinció d'incendis també es van haver de mobilitzarfins al polígon de Gaserans de Sant Feliu de Buixalleu. Aquí van treballar al carrer del Ter.

Van cremar tres contenidors que es trobaven a l'exterior d'una empresa del sector 1. A dins hi havia draps, cartrons, líquids, entre altres. Hi van actuar tres dotacions dels Bombers.