L´Ajuntament d´Olot ha anunciat canvis de circulació entre la plaça Catalunya i el passeig de Barcelona per al dimarts (dia 22 d´agost) i dimecres (dia 23 d´agost) de la setmana que ve.

El dimarts vinent, dia 22 d´agost, obriran una rasa a la plaça Clarà, en el tram comprès entre la plaça Catalunya i el passeig de Barcelona, a l´altura del pas de vianants per aquest sector. Pel motiu esmentat, desviaran la circulació procedent de l´avinguda Reis Catòlics cap a la plaça Catalunya. Els vehicles podran continuar pel car­rer Verge de Fàtima o bé pel car­rer Nonet Escubós i accedir al passeig de Barcelona.

El dimecres dia 23, asfaltaran el sector de l´espai l´Ideal, on conflueixen la plaça Clarà, el passeig de Barcelona i el carrer Vilanova. Per poder fer els treballs tallaran les vies de d´encreuament: passeig de Barcelona des de la rampa del pàrquing de la plaça Catalunya , la plaça Clarà a la sortida de l´Escola Pia i plaça Catalunya i la plaça Clarà a la cruïlla del carrer Mulleras. Així doncs, el trànsit del carrer Mulleras a la plaça Clarà serà desviat al carrer Pare Roca. Els vehicles provinents de Reis Catòlics es desviaran a la plaça Catalunya i el trànsit del passeig de Barcelona serà desviat al carrer Nonet Escubós.