L'Oficina de Turisme d'Olot ha complert 2 anys a les instal·lacions ubicades en els baixos de l'antic hospital Sant Jaume. Segons el regidor de Promoció Municipal, Estanis Vayreda, ho fa amb un augment de les persones ateses, sobretot d'Espanya: Madrid, València i el País Basc. I Europa: França, Païssos Baixos i Alemanya.

Va apuntar que la posada en servei de la nova Oficina de Turisme ha suposat un increment notable d'atencions. En el primer any d'obertura, 24.433 persones van demanar informació a l'Oficina, un 16% més respecte al mateix període de l'any anterior.

Des del mes d'octubre de 2016 i fins al darrer diumenge (dia 15 d'octubre de 2017), s'han fet 25.900 atencions. Es tracta de 1.467 atencions més que l'any passat.

Des de la inauguració de l'oficina, les atencions han tingut un augment progressiu en relació amb l'any anterior i amb moments de punta. Per exemple, l'agost passat es va batre el rècord de persones ateses a l'Oficina. Durant tot el mes van atendre 5.309 persones, 342 en un sol dia.